Trav-åringar

Vill du få ett STORT försprång med din häst samtidigt som du ger den en möjlighet att utveckla sitt skeletts densitet, sina muskler, senor och ligament samtidigt som den blir en enormt mycket mentalt starkare individ med större möjligheter att klara stressen som det innebär, både psykiskt och fysiskt, att vara en tävlingshäst?

Pris:  220:-/dag. Moms tillkommer. I priset ingår träning, foder och skötsel.

Tillkommer: hovslageri, avmaskningar, ev veterinärvård och ev medicinering.

Travare som har satts i träning här i början av deras ettårs- säsong, har haft en enormt positiv utveckling. De har liknat hästar som varit mer än dubbelt så gamla.

De har sedan sålts på elitauktionen eller auktionen hos Ludtfi Kolgjini eller så har de gått till olika travtränare för att tävla. En del har gått till USA för att träning och tävling.

Då detta är OVANLIGT unga individer, är det, som ni ser på bilderna nedan, absolut INGENTING SOM REKOMMENDERAS att ni utfär själva. Det krävs enormt stor erfarenhet för att kunna balansera utfodring (individuellt utformad) med träning och utveckling av hästen.

Vi rekommenderar att vi först tar dem till kliniken för att göra en unghöströntgen på dem och därpå åtgärda eventuella felaktigheter. Naturligtvis har vi dem här under eventuell konvalecenttid i de fall då åtgärder efter röntgenundersökningen har krävts.

IMG_1090 IMG_1097

Åringarna stärks upp, deras skelett får en högre densitet, deras muskler utvecklas, de utvecklas mentalt.

IMG_1108 IMG_1072

De åringar som har förmånen att få tillbringa lite längre tid här går vidare i sin utveckling.

IMG_3278 IMG_3271

IMG_3397 IMG_3284

Det kan vara en blivande elitloppsvinnare vi ser här.

IMG_3836 Flkman

IMG_3848 Falkman3

Här kommer nästa MONI MAKER, det var orden som mötte denna åringen när hon anlände till USA.

IMG_3906

IMG_3953

IMG_2280

På samtliga bilder på denna sidan är det endast ettåriga hästar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>