Aloe Vera

Djur
Aloe Vera Gel
Djuren är som vi människor, utan en fungerande mage mår de inte bra. Därför är Aloe Vera Gel välgörande också för dina djur. 1 000 ml.Fungerar bättre än något annat jag har provat till mig själv. Blir ibland tvungen att inta treo, tar jag då en snaps aloeVera gel före så svider det ALDRIG i magen.Om mina Italienska Vinthundar får magproblem så tar jag en spruta, 10 cc,och sprutar in i mungipan ett par ggr om dagen de blir friska i ett nafs. För hästarna är det suveränt också.

Pris:291:-ink moms

Forever Bright Toothgel
God tandhygien är viktigt för att förebygga plack och tandsten. Använd tandborste eller kompresser och rengör försiktigt lÃängs tandköttet vid behov.

Pris:98:-ink moms

Aloe Veterinary Formula
Denna Aloe Vera-spray för djur är utmärkt för mild, men effektiv rengöring. Sprayen är också välgörande för torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans och den kan användas vid omläggning av öm hud.

Pris:254:-ink moms

Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme är en fast kräm med Aloe Vera och propolis som smörjs på torr och irriterad hud. Applicera Aloe Propolis Creme i ett tunt lager flera gånger om dagen vid behov. Använd även Propolis Creme tillsammans med Aloe Vera Gelly vid omläggning, särskilt på hästar. 113 g.

Fantastisk vid mudfever i karleder och vid svåra svampangrepp då tvättar man med imaverol och sedan när det torkar smörjer man in detta. Hur bra som helst.

Pris:254:-ink moms

Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly kan användas på torr och känslig hud. Smörj på den i ett tunt lager flera gånger om dagen. Gelly kan även masseras in på ömma områden, alternativt användas vid omläggning. På stora områden och stora djur kan Gelly också kombineras med Aloe Veterinary Formula.

Den i särklass BäSTA ANTIRYNKKRÄMEN som finns att uppbringa,kom på detta då jag skadat ena ögat och använde då gellyn 3 ggr/dag på BARA det ena ögat efter endast två veckor märktes en MARKANT skillnad, det behandlade ögats rynkor på undre ögonlocken var avsevärt minimerat, det var så att jag knappt kunde tro det själv. Nu använder jag ENDAST denna som ansiktskräm alltid, aldrig ngt annat.

Pris:191:- ink moms

Aloe Heat Lotion
Aloe Heat Lotion är ett värmande liniment med Aloe Vera och eukalyptus som passar bra till massage av öm hud. Undvik kontakt med ögonen. 118 ml.

Pris:191:- ink moms

Aloe-Jojoba Shampoo
Aloe-Jojoba Shampoo passar för tvätt och vård av större djur samt djur med mycket päls. Det är särskilt bra för rengöring av till exempel man, svans och hovar på hästar. Jojoba Shampoo verkar vårdande och är speciellt lämpligt vid torr hud och päls samt torrt hår. 296 ml.

Pris:203:- ink moms

Rengöringsmedel

ABSOLUT SUVERÄNT varar i evighet och gör renare än något annat jag har provat, värt varendaste krona.

Pris:310:- ink moms

Ring så berättar jag mer.

Grytåsa Ridcenter AB
Grytåsa 415
286 91 Örkelljunga, Sverige

Telefon:
Anläggningsnummer: 0435-53300
Bostad/kontor: 0435–53307
Mobiltelefon: 07077-53307

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>